De aanleg van een goede bestrating wordt vaak onderschat!
Er wordt bijna geen tuin meer aangelegd zonder sierbestrating. Wij helpen u graag bij het realiseren van een goede bestrating. Van fundering, tot aanleg en afwerking. Van kleine paadjes, tot grote terrassen en zelfs bedrijven terreinen behoren tot de mogelijkheden.
Ook hier heeft u veel keuzes te maken. Natuursteen, gebakken steen of betonproduct? De kleur van uw tuinpad of terras rekening houdende met de rest van de tuin en de woning / het bedrijfspand? Eventueel muurtjes, waterpartijen, borders en verhogingen behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Het is vaak onderdeel van de aanleg van tuinen die wij verzorgen. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor alleen de aanleg van uw bestrating.

Kortom: veel keuze, neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sierbestrating

In vrijwel elke tuin is sierbestrating onderdeel van het geheel. Het heeft niet alleen een grote sierwaarde maar is daarnaast ook functioneel. Juiste aanleg van bestrating is daarom essentieel! Hoveniersbedrijf Kers verzorgt sierbestrating. Of het nu een oprit, de parkeerplaats, de bestrating van een terras of de paden in uw tuin is: wij weten waar we mee bezig zijn!

Aanleg van bestrating betekent zoveel meer dan aanleg alleen. Denk hierbij aan de juiste ondergrond, het voorkomen van verzakkingen, afwatering, etc. Vraag ons naar mogelijkheden.